Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Податкова Львівщини

Понеділок, 6 лютого 2023, 15:46

Козицький дозволив податковій Львівщини розділили ділянку на Стрийській

Податкова Львівщини

Львівська ОВА дозволила ДПС Львівщини розділити земельну ділянку на вул. Стрийська, 35 на дві ділянки.

Про це йдеться у розпорядженні начальника Львівської ОВА Максима Козицького № 20/0/5-23 від 30 січня 2023 року.

Максим Козицький затвердив технічну документацію із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок на вул. Стрийська, 35, з проханням про що до Львівської ОВА ще 18 січня 2023 року звернулося Головне управління ДПС Львівщини.

"Затвердити Державній податковій службі України технічну документацію із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок площею 3,6279 га, що розташована за адресою: м. Львів, вул. Стрийська, 35, на дві земельні ділянки" – йдеться у документі.

Згідно з розпорядженням, земельну ділянку, де наразі знаходиться головна адміністративна будівля ДПС Львівщини, мають поділити на дві ділянки:

- площею 0,4708 га – для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та органів місцевого самоврядування;

- площею 3,1572 га – для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та органів місцевого самоврядування.

Нагадаємо, 21 грудня 2022 року Андрія Щербака, який з лютого того року виконував обов'язки начальника ДПС Львівщини, відсторонили від посади через розслідування щодо відшкодування ПДВ у 2022 році.

А СБУ підозрює керівництво податкової Львівщини у махінаціях з ПДВ на понад 40 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.