Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Щербак

lv.tax.gov.ua

Середа, 21 грудня 2022, 12:45

Керівника податкової Львівщини відсторонили від посади

Андрій Щербак

Андрія Щербака, який з лютого виконував обов'язки начальника ДПС Львівщини, відсторонили від посади.

Про це повідомив народний депутат від Слуги народу Данило Гетманцев у Telegram.

Станом на сьогодні, 21 грудня, виконуючого обов'язки начальника Головного управління ДПС у Львівській області Андрія Щербака відсторонили від займаної посади.

"Вітаю рішення керівництва ДПС про відсторонення керівництва Львівської податкової у повному складі за наслідками моніторингу відшкодування ПДВ у 2022 році. Рішення прийнято у зв’язку з відшкодуванням сумнівного ПДВ без належної всебічної попередньої перевірки" – написав Гетманцев.

Наразі триває розслідування.

Зазначимо, наприкінці жовтня працівників податкової Львова викрили на незаконному відшкодовуванню ПДВ й передачі інформації з бази даних податкової за хабарі. 

Нагадаємо, Андрія Щербака призначили виконуючим обов'язки керівника Львівської податкової у середині лютого цього року. Натомість з початку лютого 2022 року в.о. керівника ДПС Львівщини був Віталій Войтюк, який раніше очолював управління контролю за підакцизними товарами.

Попереднього начальника ГУ ДПС у Львівській області Ігора Коменданта, який очолював Державну податкову службу у Львівській області з 25 червня 2021 року, звільнили із посади 31 січня цього року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.