Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ігор Комендат

teren.in.ua

Четвер, 25 червня 2020, 17:00

Податковій Львівщини призначили нового керівника

Ігор Комендат

Ігор Комендат очолив Державну податкову службу у Львівській області.

Про це сьогодні, 25 червня, вказали на сайті Головного управління ДПС у Львівській області.

З червня начальником Головного управління ДПС у Львівській області призначили Ігоря Комендата, який до цього очолював податкову службу у Тернопільській області.

Зазначимо, Ігор Комендат, уродженець Рівненської області, з жовтня 2014 року працював начальником ГУ ДФС у Тернопільській області, а до цього –заступником начальника ГУ Міндоходів у Тернопільській області та помічником народного депутата Верховної Ради 7 скликання Віталія Чугуннікова ,який потім очолив Рівденську ОДА.

З 2009 року Комендат був уповноваженим Державного комітету з питань регуляторної політики та підприємництва з питань захисту прав підприємців у Тернопільській області (на громадських засадах), а з 1999 до 2014 рік працював на керівних посадах в баскетбольному клубі "Тернопіль", організації роботодавців у Тернопільській області, ТОВ "Будівельні інвестиції – Тернопіль", ТОВ "Фора С".

Згідно із його декларації про доходи за 2019 рік, Комендат має мопед Harley-Davidson 2008 року випуску, вартістю 180 000 грн, 1 800 доларів готівки, квартиру у Тернополі й йому належить ТзОВ "Фора С".

Більшість майна у сім'ї Комендата записано на його дружину, Анастасію Комендат. Зокрема, вона володіє трьома земельними ділянками, банею, навісами, господарськими будівлями на Тернопільщині, квартирою у Чернівцях.

Нагадаємо, на початку березня цього року уряд схвалив запуск розподілу Державної фіскальної служби на Державну митну службу і Державну податкову служу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.