Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Стрийська, 35

google.com.ua

Понеділок, 15 травня 2023, 11:25

УКУ отримав у постійне користування земельну ділянку на Стрийській

вул. Стрийська, 35

Львівська ОВА офіційно надала УКУ в постійне користування земельну ділянку на вул. Стрийська, 35 для будівництва конференц-залу.

Про це йдеться у розпорядженні начальника Львівської ОВА Максима Козицького № 83/0/5-23 від 25 квітня 2023 року.

Максим Козицький розпорядився надати Українському католицькому університету в постійне користування земельну ділянку на вул. Стрийська, 35, яку університет придбав на аукціоні ще у 2018 році.

У лютому цього року Львівська ОВА надала УКУ дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо цієї земельної ділянки та змінила її цільове призначення для будівництва конференц-залу.

"Надати Українському католицькому університету в постійне користування земельну ділянку площею 0,4708 га, що розташована за адресою: м. Львів, вул. Стрийська 35, для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови" – йдеться у розпорядженні.

Наразі УКУ має зареєструвати право постійного користування цією земельною ділянкою.

Нагадаємо, що 6 грудня 2022 року на сесії Львівської міської ради депутати дозволили до 2030 року продовжити Українським Католицьким Університетом будівництво конференц-залу на 790 місць на вул. Стрийська, 35, яке університет придбав на аукціоні у межах малої приватизації ще у 2018 році за 10 млн грн.

Однією з умов продажу цього недобуду (будівля мала бути виставково-театральним залом Львівського обласного комітету Комуністичної партії України, стан її готовності – 31%), було те, що покупець має за 5 років повністю відновити будівлю.

У 2018 році на торгах змагалися 6 учасників, а переможцем обрали УКУ, що запропонував 10 млн грн за будівлю.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.