Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Стрийська, 35

google.com.ua

Понеділок, 6 лютого 2023, 16:05

Козицький передав УКУ земельну ділянку на Стрийській

вул. Стрийська, 35

Львівська ОВА передала УКУ земельну ділянку на вул. Стрийська, 35 та змінила її цільове призначення для будівництва конференц-залу.

Про це йдеться у розпорядженні начальника Львівської ОВА Максима Козицького № 21/0/5-23 від 2 лютого 2023 року.

Максим Козицький припинив право постійного користування земельною ділянкою та надав дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Йдеться про ділянку на вул. Стрийська, 35, яку отримає Український Католицький університет.

"Припинити Державній податковій службі України право постійного користування земельною ділянкою площею 0,4708 га, що розташована за адресою: м. Львів, вул. Стрийська, 35, для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та органів місцевого самоврядування.

Надати Українському католицькому університету дозвіл на розроблення з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною виду використання земельної ділянки, з будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та органів місцевого самоврядування на будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови" – йдеться у розпорядженні.

Наразі УКУ має подати на затвердження Львівській ОВА розроблений в установленому порядку проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Нагадаємо, що 6 грудня 2022 року на сесії Львівської міської ради депутати дозволили до 2030 року продовжити Українським Католицьким Університетом будівництво конференц-залу на 790 місць на вул. Стрийська, 35, яке університет придбав на аукціоні у межах малої приватизації ще у 2018 році за 10 млн грн.

Однією з умов продажу цього недобуду (будівля мала бути виставково-театральним залом Львівського обласного комітету Комуністичної партії України, стан її готовності – 31%), було те, що покупець має за 5 років повністю відновити будівлю.

У 2018 році на торгах змагалися 6 учасників, а переможцем обрали УКУ, що запропонував 10 млн грн за будівлю.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.