Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

недобудова на вул. Стрийській, 35

google.com.ua

Середа, 7 грудня 2022, 16:01

Депутати дозволили УКУ добудовувати конференц-зал ще 8 років

недобудова на вул. Стрийській, 35

Депутати продовжили для УКУ термін завершення будівництва приватизованого конференц-залу на вул. Стрийській, 35 ще на вісім років.

Вчора, 6 грудня, на сесії Львівської міської ради депутати дозволили внести зміни до договору купівлі-продажу від 20 вересня 2018 року щодо придбання Українським Католицьким Університетом недобудови на вул. Стрийській, 35.

Депутати дозволили до 2030 року продовжити Українським Католицьким Університетом будівництво конференц-залу на 790 місць на вул. Стрийська, 35, яке університет придбав на аукціоні у межах малої приватизації ще у 2018 році за 10 млн грн.

Однією з умов продажу цього недобуду (будівля мала бути виставково-театральним залом Львівського обласного комітету Комуністичної партії України, стан її готовності – 31%), було те, що покупець має за 5 років повністю відновити будівлю.

У 2018 році на торгах змагалися 6 учасників, а переможцем обрали УКУ, що запропонував 10 млн грн за будівлю.

адати згоду на внесення змін до договору від 20.09.2018 № 10/18 купівлі-продажу об’єкта малої приватизації – об'єкта незавершеного будівництва – конференц-залу на 790 місць за адресою: м. Львів, вул. Стрийська, буд. 35, що підлягає продажу на аукціоні з умовами, укладеного між Регіональним відділенням Фонду державного майна України у Львівській області та Релігійною організацією "Український католицький університет Української греко-католицької Церкви", у частині продовження строків завершення будівництва об’єкта приватизації на вул. Стрийській, 35" – йдеться в ухвалі.

Нагадаємо, раніше Український Католицький Університет цікавився покинутою будівлею, яка знаходиться поблизу кінотеатру "Львів", планував її відреставрувати та використовувати як мультифункційний мистецько-культурний центр. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.