Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

УКУ

google.com.ua

Вівторок, 11 вересня 2018, 17:50

УКУ озорить світлом науки і знання капище атеїзму

УКУ

Український Католицький Університет запропонував за недобудову на вулиці Стрийській 10 мільйонів гривень.

Рішення про це опубліковав сайт електронних закупівель ProZorro.Продажі.

Регіональне відділення Фонду державного майна України у Львівській області продало на тендері конференц-зал на 790 місць на вул.Стрийська, 35 у Львові (поблизу ГУ ДФС Львівщини).

Як йдеться у повідомленні, конференц-зал є об'єктом незавершеного будівництва, запроектований як амфітеатр з балконом, а рівень його будівельної готовності становить 31%. Фонд держмайна встановив вартість будівлі у 3 473 815 грн.

На тендер подали свої документи 6 учасників: ГО "Кооло Друзів", АТ "Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд "Епсілон", ТзОВ "Галерея-Центр", ТзОВ "Львівдобробутсервіс", ТзОВ "Актив-Комплект" та Український католицький університет.

Переможцем аукціону став УКУ, який запропонував 10 млн грн за будівлю.

Однією із умов продажу конфренц-залу, було те, що покупець має за 5 років відновити будівлю. Недобудоване приміщення на Стрийській 35 мало бути виставково-театральним залом Львівського обласного комітету Комуністичної партії України.

Нагадаємо, раніше Український Католицький Університет цікавився покинутою будівлею, яка знаходиться поблизу кінотеатру "Львів", планував її відреставрувати і використовувати як мультифункційний мистецько-культурний центр. 

Також у червні міськрда Львова виділила для УКУ землю для будівництва гуртожитку. Український католицький університет перший гуртожиток спорудив на вулиці Козельницький. Його відкрили влітку 2012 року.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.