Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Гуртожиток УКУ

П'ятниця, 1 червня 2018, 12:00

УКУ збудує для своїх студентів новий гуртожиток у Львові

Гуртожиток УКУ

Гуртожиток для студентів розміщуватиметься на вул. Стрийській.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження для проекту на будівництво релігійною організацією "Український католицький університет Української греко-католицької Церкви" студентського гуртожитку на вул. Стрийській, 29 у Львові.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Відтак, Український католицький університет на вул. Стрийській зводитиме гуртожиток на земельній ділянці, площею 3,9578 га, яка призначена для будівництва і обслуговування будівель закладів освіти. Категорія земель – землі житлової та громадської забудови, а вид використання – для будівництва та обслуговування навчального закладу.

Функціональне призначення ділянки – зона Г-3 – зона навчальних закладів та закладів середньої спеціальної освіти відповідно до зонінгу Сихівського району Львова.

Як йдеться у проекті рішення, висота гутрожитку не повинна перевищувати 20,50 метрів. Максимально допустимий відсоток забудови цієї земельної ділянки становить 16,84%. За приблизними підрахунками, гуртожиток матиме не менше 6 поверхів.

Зазначимо, що Український католицький університет перший гуртожиток спорудив на вулиці Козельницький. Його відкрили влітку 2012 року.

Нагадаємо, наприкінці травня виконком дозволив ЛНУ ім. І. Франка збудувати новий гуртожиток на вул. Пасічній.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.