Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

університет Франка

П'ятниця, 25 травня 2018, 12:28

Університет Франка збудує новий гуртожиток у Львові

університет Франка

Гуртожиток для студентів розміщуватиметься на вул. Пасічній.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження для проекту на будівництво Львівським національним університетом імені Івана Франка студентського гуртожитку на вул. Пасічній, 62.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Відтак, університет Франка на вул. Пасічній зводитиме гуртожиток на земельній ділянці, площею 0,9564 га, яка призначена для іншої житлової забудови. Категорія земель – землі житлової та громадської забудови, а вид використання – для обслуговування будівель гуртожитків.

Функціональне призначення ділянки – зона Ж-3 – зона
багатоповерхової житлової забудови відповідно до зонінгу Личаківського району Львова.

Як йдеться у проекті рішення, висота гутрожитку не повинна перевищувати 33 метрів. Максимально допустимий відсоток забудови цієї земельної ділянки становить 37,4%.

Нагадаємо, адміністрація цього вишу планує  збудувати у мікрорайоні Рясне-2 багатоквартирний будинок для своїх працівників університету. 

Додамо, у лютому адміністрація ЛНУ ім. І.Франка виступила проти будівництва підземного паркінгу на площі перед його головним корпусом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.