Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Арсен на вул. Зеленій

П'ятниця, 17 березня 2023, 14:36

На вулиці Зеленій збудують McDonald's

Арсен на вул. Зеленій

Виконком дозволив збудувати McDonald's на вул. Зеленій, 147 перед супермаркетом "Арсен".

Сьогодні, 17 березня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на нове будівництво ТзОВ "Центр Проект" закладу громадського харчування на вул. Зеленій, 147 у Львові.

 

Йдеться про будівництво закладу громадського харчування – McDonald's – на вул. Зеленій, 147, поруч з супермаркетом "Арсен", де зараз знаходиться зелений газон й площа для паркування, на земельній ділянці загальною площею 1,9559 га, що передбачена для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

Висота будівлі становитиме 6,3 метра, а максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 21,30%.

"Йде мова про розміщення закладу громадського харчування. Ділянка знаходиться вздовж вул. Зеленої" – наголосив головний архітектор міста Антон Коломєйцев.

Він додав, що місто попросило забудовника, за можливості, зберегти дерева, висаджені вздовж вулиці.

Земельна ділянка, на якій зведуть новобудову, належать до зони Г-6 – торговельні зони та частково зона ТР-2 – зони транспортної інфраструктури відповідно до зонінгу Сихівського району.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Центр Проект" зареєстроване у Львові з 2007 року, займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна, роздрібною торгівлею в неспеціалізованих магазинах переважно продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами, а також діяльністю у сфері архітектури. Кінцевий бенефіціаром фірми є киянин Михайло Весельський. З ним пов'язані понад 50 різних компаній у Львові (ТОВ "ТРК "Євротек" та інші) й в інших областях України.

Нагадаємо, у 2021 році виконком дозволив цій фірмі збудувати McDonald's на проспекті Червоної Калини, 60 у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.