Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівобленерго

Середа, 17 травня 2023, 11:02

Мешканців Львівщини закликають максимально економити електроенергію

Львівобленерго

Через ремонти на електростанціях мешканців Львівщини просять раціонально використовувати електроенергію.

Про це повідомляє "Львівобленерго" на своїй сторінці у Фейсбуці.

Енергетики просять мешканців Львівської області економно використовувати електроенергію з 07:00 до 12:00 год та з 18:00 год 23:00 год через ремонти на електростанціях.

"Енергетики просять усіх раціонально використовувати електроенергію під час ранкових та вечірніх піків споживання (07:00 – 12:00 та 18:00 – 23:00). Адже тривають ремонти на електростанціях і необхідно зменшити навантаження на енергосистему" – йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, на початку травня директор Центру досліджень енергетики Олександр Харченко заявляв, що у липні-серпні в Україні може виникнути дефіцит електроенергії через ремонти об'єктів електричної інфраструктури.

Додамо, з 2 грудня 2022 року й до середини лютого 2023 року, через масовані ракетні удари РФ по об'єктах інфраструктури в Україні, на території Львівської області впровадили графік подачі електроенергії, який передбачав подачу світла лише 8 годин на добу.

Також, як заявляв міський голова Львова Андрій Садовий ще у лютому цього року, на Львівщині через російські атаки було знищено майже всі електропідстанції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.