Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівські маршрутки

П'ятниця, 16 червня 2023, 11:50

АТП №1 опікуватиметься маршруткою № 92

львівські маршрутки

З червня й до проведення конкурсу перевізник АТП №1 обслуговуватиме  автобусний маршрут № 92.

Сьогодні, 16 червня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про укладення тимчасового договору про перевезення пасажирів з Львівським комунальним автотранспортним підприємством №1 на строк 3 місяці або до початку конкурсу для перевізників.

Відтак, з 20 червня комунальне АТП №1 обслуговуватиме автобусний маршрут № 92, який сполучає вул. Городоцька (АС "Західна") з вул. Дж. Вашингтона.

Крім цього, виконком зобов'язав управління транспорту департаменту житлового господарства та інфраструктури міськради провести конкурс з визначення автомобільного перевізника на цьому міському автобусному маршруті й за результатами проведеного конкурсу укласти договір з переможцем.

Зазначимо, очолює ЛК АТП №1 Орест Хамула, якого призначили на цю посаду у вересні 2017 року.

Додамо, у листопаді 2022 року у місті оголосили закупівлю на будівництво автотранспортного підприємства на вул. В. Вернадського. Ще у 2018 році Львівська міськрада виділила цю земельну ділянку АТП №1 для влаштування автопарку. Перший автопарк АТП №1 знаходиться на вул. Авіаційній.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.