Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

центр для релокованого бізнесу

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 16 червня 2023, 14:51

У Львові на території лікарні відкрили центр для релокованого бізнесу

центр для релокованого бізнесу

Центр для релокованого бізнесу, площею у 450 кв.м, знаходиться на території Першого ТМО Львова.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні на території лікарні Св. Пантелеймона Першого медоб’єднання Львова, що на вул. Миколайчука, відкрили центр для релокованого бізнесу, де підприємства, яким довелося релокуватись через війну, виготовлятимуть протези та реабілітаційне обладнання.

Центр розміщуватиметься у тимчасовій споруді загальною площею 450 кв.м, яку встановили у межах реалізації проєкту міжнародної технічної допомоги "Облаштування центру для релокованих бізнесів у Львові". Всередині знаходиться 4 бокси та кімната для персоналу.

"Споруда знаходиться на території лікарні і тут зможе розміщуватись релокований бізнес, який власне буде допомагати лікарні в елементах протезування. Сьогодні було оголошено конкурс, у якому компанії зможуть брати участь і допомагати лікарні виробляти необхідні речі, щоб рятувати життя" – наголосив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Будівлю передадуть у пільгову оренду релокованим підприємствам терміном на 2 роки. У понеділок, 19 червня, у міськраді планують оголосити оголошено про старт приймання заявок від релокованих підприємств.

На реалізацію проєкту програма розвитку ООН виділила грант на суму 5,5 млн грн, ще 1,5 млн грн – співфінансування з боку Львівської міської ради.

Нагадаємо, у травні цього року депутати Львівської міськради дозволили ТМО №1 спорудити на вул. Миколайчука центр з виготовлення протезів. Також у квітні цього року на території ТМО № 1 встановили виробничу споруду для розміщення релокованих підприємств, які виробляють протези, та для муніципальної майстерні з виробництва протезів.

Також 11 квітня у Львові відкрили першу чергу реабілітаційного центру Unbroken, під який переобладнали старий корпус поліклініки на вул. Мазепи, 25.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.