Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

споруда для релокованих підприємств

city-adm.lviv.ua

Понеділок, 17 квітня 2023, 15:20

У Львові створюють центр для підприємств з виробництва протезів

споруда для релокованих підприємств

На території Першого ТМО Львова встановили споруду для розміщення релокованих підприємств, які виробляють протези.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

На території Першого медичного об'єднання Львова встановили виробничу споруду для розміщення релокованих підприємств, які виробляють протези, та для муніципальної майстерні з виробництва протезів.

Зокрема, тут передбачено окремі кімнати для релокованих підприємств та спільна протезна майстерня, де буде встановлено обладнання для ламінування та карбонізації протезів. Технічне завдання споруди та внутрішнє облаштування обладнанням розроблено спільно з провідними світовими компаніями з виробництва протезів Esper Bionics та Ottobock.

Як пояснили в управлінні інвестицій та проєктів Львівської міської ради, місто спільно з ПРООН напрацьовує положення, відповідно до якого обиратимуть підприємства, які у майбутньому на пільгових умовах розміщуватимуться у цьому центрі.

Попередньо, пільгова оренда передбачається терміном на 2 роки, а грантова підтримка програми розвитку ООН становить 5,5 млн грн.

Нагадаємо, 11 квітня у Львові відкрили першу чергу реабілітаційного центру Unbroken, під який переобладнали старий корпус поліклініки на вул. Мазепи, 25.

Додамо, з вересня 2022 року у спеціальному мобільному контейнері на території першого ТМО Львова у рамках спорудження реабілітаційного центру "Незламні" запрацювала перша в Україні комунальна майстерня протезування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.