Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

міст у Меденичах

Фб Служби автомобільних доріг Львівщини

Понеділок, 19 червня 2023, 14:26

На Львівщині відремонтували міст річку Летнянка на дорозі Східниця – Пісочна

міст у Меденичах

Дорожники відремонтували міст у Меденичах, що на дорозі Східниця – Пісочна.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Львівській області на своїй сторінці у Фейсбуці.

Служба автомобільних доріг Львівщини завершила ремонт мостового переходу через річку Летнянка у смт Меденичі Дрогобицького району, що на автомобільній дорозі Т-14-02 Східниця – Пісочна.

"Переправа, довжиною 23 метри, зведена у 1965 році. Вона знаходиться в центрі селища, через яку щодня проїжджають не лише автомобілі, а й велосипедисти та проходять пішоходи, в тому числі діти. Для належного користування спорудою та підвищення рівня безпеки усіх учасників дорожнього руху ми провели комплекс робіт з ремонту переправи" – наголосив керівник Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Львівській області Олег Береза.

За його словами, тут провели демонтаж зруйнованих елементів споруди; виконали роботи з укріплення балок; відновили тротуари; влаштували бар’єрне та перильне огородження; прибрали чагарники та відновили русло річки.

Роботи виконали в рамках експлуатаційного утримання дороги.

Зазначимо, автомобільна дорога Східниця – Пісочна, довжиною 52,5 км, веде до Трускавця та Східниці. У 2020 році цю дорогу відремонтували на двох ділянках: Дрогобич – Пісочна та Східниця – Борислав, загальною довжиною 39,1 км.

Додамо, у Дрогобицькому та Стрийському районах Львівської області сталася надзвичайна ситуація через потужні зливи, які відбулися 10 червня.

Через це з 12 червня перекрили для руху транспорту трасу Східниця – Верхнє Синьовидне. Тут в багатьох місцях підмило проїзну частину, було зруйноване асфальтобетонне покриття та габіонні підпірні стінки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.