Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

Середа, 21 червня 2023, 13:46

У центрі Львова перекриватимуть рух транспорту через благодійний спортивний захід

Львів

25 червня у Львові відбудеться благодійний спортзахід "Воля. Перемога. Об’єднання".

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрій Садового №204 від 20 червня 2023 року.

Андрій Садовий розпорядився провести 25 червня у Львові благодійний спортивний масовий захід "Воля. Перемога. Об’єднання".

Згідно з документом, організаторами події є благодійна організація "Благодійний фонд "Хоуп.Юа" та біговий клуб "Шипшина ран клаб", які повинні домовитися з управлінням патрульної поліції Львівщини про перекриття руху транспорту та забезпечення супроводу колони учасників заходу за маршрутом проїзду у цей день, а також встановити турнікети, біотуалети та смітники у місцях проведення заходу.

"Дозволити благодійній організації "Благодійний фонд "Хоуп.Юа" та біговому клубу "Шипшина ран клаб" (організаторам заходу) проведення 25 червня 2023 року з 08.00 год до 12.00 год благодійного спортивного масового заходу "Воля. Перемога. Об’єднання" за маршрутом: просп. Свободи – пл. Різні – просп. В. Чорновола – вул. В. Липинського – вул. Б. Хмельницького – вул. В. Липинського – просп. В. Чорновола – просп. Свободи" – йдеться у розпорядженні.

Крім цього, забезпеченням дотримання громадського порядку під час проведення заходу займатиметься ЛКП "Муніципальна варта", а організатору події заборонено торгувати алкогольними, слабоалкогольними напоями і пивом.

Додамо, 25 червня у Львові також відбудеться благодійний велопроїзд "Кручу педалі, щоб вони жили".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.