Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Четвер, 25 січня 2024, 16:28

Лапатий Садовий виписав догани своїм посіпакам за непосипані тротуари

Андрій Садовий

Андрій Садовий оголосив догани керівникам всіх районних адміністрацій Львова за непосипані тротуари в місті.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні, 25 січня, міський голова Львова Андрій Садовий підписав розпорядження, яким оголосив догани за неналежне прибирання міста керівникам Галицької РА Галині Гладяк, Залізничної РА Ігорю Савці, Сихівської РА Андрію Зозулі, Личаківської РА Оксані Пригоді, Шевченківської РА Ірині Джурик та в.о. керівника Франківської РА Галині Шарко.

Як наголосили у міськраді, посадовці залишаться без фінансових заохочень.

"З огляду на численні скарги на Гарячу лінію міста через не посипані тротуари Андрій Садовий особисто провів перевірку міста. Після перевірки було взято пояснення у керівників районних адміністрацій щодо причин неякісного санітарного прибирання та несвоєчасного оброблення протиожеледними матеріалами об'єктів дорожнього господарства міста" – йдеться у повідомленні.

Також у департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради наголосили, що за прибиранням прибудинкових територій, незалежно від статусу земельної ділянки під багатоквартирним будинком, відповідають ОСББ, ЖБК чи управляючі компанії.

Додамо, у грудні 2023 року У Львові для усунення бурульок і снігу з дахів залучили спецтехніку і 12 професійних альпіністів. Нагадаємо, що у лютому 2021 року міський голова Львова Андрій Садовий власноручно розчищав лопатою клаптик пляцу біля церкви Андрія задля святого супокою. Про усі ці снігопадні пригоди міського голови можна прочитати у тексті Варіантів "Лапата лопата".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.