Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Сихів

Середа, 5 липня 2023, 14:08

У Сихівському районі Львова тимчасово вимкнуть гарячу воду через аварію

Сихів

Вимкнення гарячої води на Сихові триватиме до закінчення ремонтних робіт.

У зв'язку з аварійним поривом на магістральній тепловій мережі у Сихівському районі Львова припинять подачу гарячого водопостачання.

Про це повідомив Департамент житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Без гарячої води залишаться мешканці багатьох будинків на вулицях Антоненка-Давидовича, Антонича Б-І, Вернадського В, Полуботка П, Демнянська, Довженка О, Драгана М, Зубрівська, Кавалерідзе І, Коломийська, Кос-Анатольського А, Манастирського А, Мирного Панаса, Мишуги О, Морозна, Освицька, Сихівська, Михайла Гориня, Тернопільська, Тиверська, Трильовського, Угорська, Хоткевича, Хуторівка, проспекту Червоної Калини, вулицях Чукаріна та Ярославенка.

Також водопостачання не буде у лікарнях Навроцького та Дністерська, поліклініці Тернопільська, дитячих садочках №17 та №179, школах №84 та №96, ліцеї та гімназії Хоткевича, приватній школі Довженка, ПНЗ Хуторівка та готелю Монастирського.

Гаряче водопостачання планують відновити до 20:00 6 липня.

Департамент житлового господарства та інфраструктури ЛМР просить вибачення за тимчасові незручності та сподівається на розуміння громадян.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.