Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

річка Рата

wikipedia.org

Середа, 12 липня 2023, 14:41

Польська компанія виграла тендер на ремонт мосту через Рату

річка Рата

Міст через Рату завдовжки 64 метри збудували у 1975 році.

Львівська обласна служба відновлення та розвитку інфраструктури оголосила переможця тендеру на капітальний ремонт мостового переходу через річку Рата на дорозі Ковель – Володимир – Червоноград – Жовква.

Ним стала польська компанія "Drog-Bud", яка запропонувала найнижчу ціну за роботи.

За даними системи Прозорро, очікувана вартість ремонту мосту складала 68,8 млн грн. У тендері брали участь два учасники: ТОВ "Техномістбуд Холдинг" з Тернопільщини та "DROG-BUD" з Польщі. Перша компанія пропонувала виконати роботи за 68,4 млн грн, а друга – за 55,4 млн грн, тобто на 13 млн грн дешевше.

Згідно з умовами тендеру, ремонт мосту повинен бути завершений протягом 12 місяців з дня підписання договору.

Міст через Рату збудували у 1975 році і має довжину 64 метри. Він є одним з найбільш навантажених об'єктів дорожньої інфраструктури в області.

Це не перший раз, коли польські компанії виграють тендери на ремонт доріг та мостів в Україні. У 2022 році "DROG-BUD" також отримала контракт на ремонт дороги Н-03 Житомир – Чернівці на ділянці Бучач – Теребовля. У 2021 році польська компанія "Budimex" завершила будівництво нового мосту через Дніпро в Запоріжжі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.