Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівський міський дитячий еколого-натуралістичний центр

П'ятниця, 28 липня 2023, 14:37

У дитячому еколого-натуралістичному центрі Львова з'являться дві нові посади

Львівський міський дитячий еколого-натуралістичний центр

До штатного розпису Львівського міського дитячого еколого-натуралістичного центру введуть додаткові посади робітників з догляду за тваринами.

Сьогодні, 28 липня, виконавчий комітет Львівської міськради прийняв рішення про введення до штатного розпису Львівського міського дитячого еколого-натуралістичного центру додаткових штатних одиниць.

Зокрема, ще на початку липня цього року Львівський міський дитячий еколого-натуралістичний центр звернувся до Львівської міськради з проханням створити у центрі дві нові посади робітника з догляду за тваринами, годівлею яких зараз займаються керівники гуртків, діти та волонтери.

"Дозволити управлінню освіти департаменту розвитку ввести додатково до штатного розпису Львівського міського дитячого еколого-натуралістичного центру 2 штатні одиниці робітника з догляду за тваринами" – йдеться у документі.

Фінансуватимуться нові посади з бюджету міста, з коштів, які передбачені на освітню галузь.

Додамо, з 2021 року у львівських мистецьких школах ввели посаду юрисконсульта, який займається питаннями закупівель.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.