Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

П'ятниця, 1 березня 2013, 16:52

Садовий підписався у Інтернет-петиції щодо відставки міського голови Львова

Андрій Садовий виявився одним із підписантів Інтернет-петиції до секретаря Львівської міськради Василя Павлюка та депутатів 6-го скликання Львівської міськради про дострокове припинення повноважень чинного міського голови Львова, яка зібрала вже понад 100 підписів.

Про це Варіанти повідомила прес-служба ГО "СПАС".

"В петиції депутатів просять голосувати на пленарному засіданні за дострокове припинення повноважень чинного міського голови Львова Андрія Садового. Серед підписантів є і Андрій Садовий", - зазначено у повідомленні.

Петиція розповсюджується через соцмережу, де її й можна підписати.

"Звертаємося до секретаря ради Павлюка Василя Михайловича та всіх представників народу депутатського корпусу Львівської міської ради 6-го скликання з проханням винести на таємне голосування на найближчому за часом пленарному засіданні сесії депутатів Львівської міської ради питання дострокового припинення повноважень міського голови Львова Садового Андрія Івановича", - йдеться у петиції.

Нагадаємо, народний депутат від ВО "Свобода" Андрій Мохник зареєстрував у Верховній Раді законопроект про створення тимчасових слідчих комісій для перевірки діяльності органів виконавчої влади Львівської та Винниківської міських рад.

Народний депутат, член фракції ВО "Свобода" Юрій Михальчишин очолив тимчасову слідчу комісію Верховної Ради України з питань перевірки діяльності виконавчих органів Львівської міської ради та розслідування фактів незаконного впровадження транспортної мережі у місті Львові, фактів нецільового використання грантових коштів Європейського банку реконструкції та розвитку під час здійснення фінансово-господарських операцій посадовими особами Львівської міської ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.