Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Гранд готель

Вівторок, 15 червня 2021, 11:30

Халатна парковка Козловського псує імідж притрушених урбаністів Садового

Гранд готель

Львів'яни вдруге підтримали петицію з проханням забрати парковку біля Гранд Готелю, яку депутати мають розглянути на наступній сесії міськради.

У четвер, 17 червня, на засіданні сесії Львівської міської ради депутати розглянуть електронну петицію "Повна ліквідація парковки перед "Гранд Готелем" (проспект Свободи 13)".

Петицію зареєстрував 10 березня 2021 року Петро Мойсеєнко на порталі е-петицій, яка станом на 9 травня цього року набрала необхідних 500 голосів на підтримку, відтак міськрада, згідно з порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

За словами автора петиції, парковку потрібно ліквідувати, щоб повернути справедливість і комфорт для водіїв та пішоходів, враховуючи: 

велику кількість скарг на Гарячу лінію Львова як від львів'ян, так і від громадських організацій щодо дискомфорту, створеного парковкою навпроти "Гранд Готелю";

- халатне ставлення власника парковки до підписаних домовленостей з Львівською міською радою;

- шквал критики та негативних рецензій у роликах українських блогерів, а також розголос на всю країну наявної ситуації у програмі "Зупини лося" про порушення у цьому місці, що, своєю чергою, зіпсувало імідж як місцевої влади, так і львівської урбаністики в цілому.

 

Нагадаємо, у 2019 році депутати міськради вже розглядали аналогічну петицію про ліквідацію цієї парковки, однак тоді вони її не підтримали.

Додамо, львівський бізнесмен Григорій Козловський на місцевих виборах-2020 пройшов до Львівської обласної ради від партії "Європейська солідарність". У 2015-2020 роках він був депутатом Львівської міськради у складі партії Блок Петра Порошенка.

Він володіє "Гранд Готелем" (проспект Свободи), також є власником готельно-ресторанного комплексу "Святослав", пивного ресторану "Королівська пивоварня" у Львові, був співвласником будівельної компанії Avalon, яка зводить у Львові першу 25-поверхівку. У березні 2018 року Григорій Козловський відкрив на площі Ринок, 36 новий ресторан у 5-поверховій колишній польській "кам' яниці Гєлязиновській". 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.