Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори 2015

tsn.ua

Четвер, 17 вересня 2015, 12:44

Блок Петра Порошенка візьме участь у місцевих виборах

вибори 2015

Блок Петра Порошенка висуватиме своїх кандидатів на місцеві вибори 2015.

Про це повідомила прес-служба Блоку Петра Порошенка «Солідарність».

Вчора, 16 вересня партія «Блок Петра Порошенка «Солідарність» на дванадцятому позачерговому з’їзді ухвалила рішення про участь місцевих організацій партії у виборах 25 жовтня 2015 року.

Керівником загальнонаціонального штабу партії став Ігор Кононенко.

Як повідомили у прес-службі, вчора члени партії погодили участь у виборах та прихначили проведення конференції, на якій визначаться із кандидатами на мери міст та виборчими списками.

Нагадаємо, 31 липня голова Львівської ОДА Олег Синютка очолив Львівську територіальну організацію «Блок Петра Порошенка «Солідарність». До цього Львівську територіальну організацю партії, яка була створена 18 березня цього року, очолював Тарас Ситник.

Також 16 квітня на установчих зборах партії головою львівського міського осередку партії обрали Еріка Парсаданяна.

Окрім цього 28 серпня на з’їзді партії було прийнято рішення про об’єднання БПП та УДАРу в одну політичну силу. Головою об’єднаної партії делегати обрали Віталія Кличка, а 2 представники Львівщини – голова ЛОО «Солідарність» Олег Синютка та голова ЛОО «УДАР Віталія Кличка» Петро Адамик увійшли до Центральної ради партії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.