Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівські маршрутки

Середа, 2 серпня 2023, 15:08

У Львові з наступного тижня запустять маршрутку до вулиці Богданівської

львівські маршрутки

З 7 серпня у місті запрацює новий автобусний маршрут, який сполучатиме вул. Богданівську з центром Львова.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

З понеділка, 7 серпня, у Львові запрацює автобусний маршрут №39А, який сполучатиме район Кривчиць з центром міста та посилить роботу існуючого маршруту №39.

На лінії курсуватиме один великий низькопідлоговий автобус, а обслуговуватиме маршрут комунальне підприємство АТП-1. 

"У нас є проблема з приватним перевізником, який обслуговує маршрут №39. Цей маршрут сполучає вулиці Богданівську та Грінченка, і є досить протяжним. Сьогодні там курсує до трьох автобусів малого класу, ми маємо постійні скарги на цей маршрут від мешканців району Кривчиць. І для того, щоб підсилити його, ми, силами нашого комунального АТП-1, запускаємо один додатковий автобус зі сполученням вул. Богданівська – пл. Галицька" – зазначив директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міськради Олег Забарило.

Автобус №39А курсуватиме: вул. Богданівська – вул. Дорога Кривчицька – вул. П. Ніщинського – вул. Долішня – вул. Личаківська – вул. В. Винниченка – пл. Соборна – вул. І. Франка – вул. Князя Романа – пл. Галицька – пл. Соборна – вул. В. Винниченка – вул. Личаківська – вул. Долішня – вул. П. Ніщинського – вул. Дорога Кривчицька – вул. Богданівська.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що у серпні відбудуться зміни у міських маршрутах №17, №39а та №9.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.