Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівські маршрутки

П'ятниця, 8 вересня 2023, 11:52

У Львові через проведення Чемпіонату України з триатлону змінять курсування двох маршруток

львівські маршрутки

У неділю маршрутки №40 і №5а курсуватимуть по вул. Тракт Глинянський – с. Лисиничі.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

У неділю, 10 вересня, відбуватиметься Чемпіонат України з триатлону на спринтерській дистанції, одним з етапів якого буде їзда на велосипеді з 07:00 год і до 09:00 год за маршрутом: вул. Хмельницького (м. Винники) – вул. Личаківська (ТОВ "Ензим").

На час заїзду цю дистанцію перекриють для руху транспорту. Відтак автобусні маршрути №40 і №5а здійснюватимуть об’їзд через с. Лисиничі і вул. Тракт Глинянський.

"Учасники змагань, яких буде 50, будуть виїжджати з Emily Rezort, на головній дорозі повертають праворуч, їдуть до оглядового майданчика у Винниках, розвертаються і їдуть до "Ензиму". І так кілька кіл. А останнє коло – повертають знову в Emily Rezort і там продовжують змагання" – пояснили в управлінні спорту Львівської міськради.

На час змагань планують перекрити для руху транспорту дистанцію велоетапу. Тому автобусні маршрути №40 і №5а об’їжджатимуть через с. Лисиничі і вул. Тракт Глинянський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.