Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Андрій Садовий

Фб А.Садового

Вівторок, 19 вересня 2023, 12:12

Добрий вуйко Садовий дороблятиме вулицю Бандери за 92 мільйони

Андрій Садовий

"Львівавтодор" замовив у фірми "Онур" за 92 мільйони гривень додаткові роботи з реконструкції вул. С. Бандери у Львові.

Львівське комунальне підприємство "Львівавтодор" провело тендер у системі ProZorro на додаткові роботи з реконструкції вул. С. Бандери у Львові, яку підрядник повинен здійснити до 31 березня 2024 року.

Аукціон стартував 15 вересня, участь у ньому взяла лише одна фірма – "Онур Конструкціон Інтернешнл", яка погодилась здійснили реконструкцію вулиці за встановленою ЛКП "Львівавтодор" ціною у 92 715 401,98 грн.

За даними аналітичної системи YouControl, фірма "Онур Конструкціон Інтернешнл" зареєстрована з 2004 року у Києві, займається будівництвом доріг і автострад. Її власниками є громадяни Туреччини Онур та Іхcан Ченінджевізи й львів'янин Олег Фаріон.

Олег Фаріон є керівником двох турецьких будфірм: ТОВ "Емт Ерімтан Мюшавірлік Тааххют Тіджарет А. Ш." (зареєстрована у Львові у 2017 році) та ТОВ "Європавер Україна" (зареєстрована у Львові в жовтні 2019 року). Також він керує ПП "Глорія" (смт Брюховичі), що займається обслуговуванням напоями, та належить мешканці Брюхович Олені Караахметоглу.

Компанія "Онур" є підрядником багатьох ремонтних робіт із будівництва доріг на Львівщині. 

Нагадаємо, 19 грудня 2021 року вул. Бандери повністю відкрили для проїзду. Ремонт вулиці стартував наприкінці вересня 2020 року. Довжина ділянки вулиці, яку ремонтували, – 1 км 50 м, її поетапно перекривали для руху транспорту. Загальна вартість реконструкції становила 209,5 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.