Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. С.Бандери

Понеділок, 28 вересня 2020, 10:04

Ремонт вулиці Степана Бандери триватиме до весни 2021 року

вул. С.Бандери

Сьогодні у місті стартував ремонт вул. Степана Бандери, який триватиме до вести наступного року.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив сьогодні в ефірі радіо "Люкс ФМ" міський голова Львова Андрій Садовий, ремонт вул. Бандери відбуватиметься до весни наступного року.

"З 6.00 год ранку почали перекривати вул. С. Бандери. Виставляють ознакування, заїхала важка техніка, 36 людей зараз там на місці є. Ще техніка буде доїжджати. В принципі, хочемо на весну повністю завершити всю вул. С. Бандери. Але ще раз наголошую, це буде залежати від погодних умов, тому що ви бачите, що останніми роками зими були достатньо м’якими. Можна було працювати і в грудні, і в січні, і в лютому. Плануємо робити швидко" – наголосив Андрій Садовий.

За його словами, бруківку на вул. С. Бандери у міськраді планують максимально залишити, лише велодоріжку асфальтують.

"Загалом, бруківка залишається" – додав Андрій Садовий.

Нагадаємо, рініше наголошувалося, що з 28 вересня у Львові розпочинають ремонт вул. С. Бандери, на ділянці від вул. Чупринки до вул. Антоновича, тому цей відрізок дороги перекриють для транспорту.

Додамо, у грудні 2018 року у Львові презентували проект реконструкції вул. Степана Бандери, яка здійснюється у рамках проекту "Вулиця для всіх". Ще у 2015 році Львів та Лейпціг підписали Меморандум про співпрацю, який передбачає перепланування цієї вулиці.

А у лютому 2019 року "Львівавтодор" замовив проект реконструкції вул. С.Бандери за 1,7 млн грн у інституту "Містопроект".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.