Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. С.Бандери

П'ятниця, 17 грудня 2021, 16:51

У Львові вулицю Степана Бандери повністю відкривають для проїзду

вул. С.Бандери

У місті завершили ремонт вул. С.Бандери, а з 19 грудня її повністю відкриють для транспорту.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Завтра, 18 грудня, з другої половини дня вул. С.Бандери відкриють для руху транспорту. Відтак, за своїми звичними маршрутами курсуватиме і громадський транспорт.

"Сьогодні відбуватиметься пробний виїзд трамвая, відповідно ми усуватимемо всі недоліки, які можуть виникнути, і орієнтовно з 15.00 год 19 грудня плануємо повністю відновити рух електротранспорту по вул. Бандери" – наголосив директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури міськради Олег Забарило.

Зокрема, буде відновлено регулярний рух за затвердженими маршрутами трамваїв № 1, 4, 9 та тролейбусів № 22, 29, 30.

Електротранспорт курсуватиме:

Трамвайний маршрут № 1: Залізничний вокзал – вул. Ст. Бандери – вул. Дорошенка – вул. Підвальна – Погулянка. На маршруті планується до випуску 7 трамвайних вагонів, з орієнтовним інтервалом (час пік у будні дні) 11-12 хвилин.

Трамвайний маршрут № 4:
 Залізничний вокзал – вул. Ст. Бандери – вул. Київська – вул. Вітовського – вул. Стуса – вул. Вернадського. На маршруті планується до випуску 11 трамвайних вагонів, з орієнтовним інтервалом (час пік у будні дні) 9 хвилин.

Трамвайний маршрут № 9: Залізничний вокзал – вул. Ст. Бандери – вул. Київська – вул. Вітовського – вул. Ів. Франка – вул. Підвальна – вул. Миколайчука. На маршруті планується до випуску 8 трамвайних вагонів, з орієнтовним інтервалом (час пік у будні дні) 11 хвилин.

Тролейбусний маршрут № 22: Університет – вул. Ст. Бандери – вул. Героїв УПА – вул. Кульпарківська – вул. Наукова – Автовокзал. На маршруті планується до випуску 12 тролейбусів, з орієнтовним інтервалом (час пік у будні дні) 8-10 хвилин.

Тролейбусний маршрут № 29: Університет – вул. Ст. Бандери – вул. Героїв УПА – вул. Любінська – Аеропорт. На маршруті планується до випуску 9 тролейбусів, з орієнтовним інтервалом (час пік у будні дні) 7-8 хвилин.

Тролейбусний маршрут № 30: Університет – вул. Ст. Бандери – вул. Героїв УПА – вул. Кульпарківська – вул. Виговського – вул. Ряшівська. На маршруті планується до випуску 5 тролейбусів, з орієнтовним інтервалом (час пік у будні дні) 15 хвилин.

Як додав начальник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів, відновлять рух за своїми маршрутами і міські автобуси № 7, 15, 33, 38, 41 та 43.

Нагадаємо, ремонт вул. Степана Бандери стартував наприкінці вересня 2020 року. Довжина ділянки вулиці, яку ремонтують, – 1 км 50 м, її поетапно перекривають її для руху транспорту. Виконує роботи ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл" на замовлення ЛКП "Львівавтодор". Загальна вартість реконструкції – 209,5 млн грн. 

Крім цього, з 18 жовтня перехрестя Бандери-Городоцька розпочали ремонтувати цілодобово, а мешканцям прилеглих будинків обіцяли виплатити за це грошову компенсацію.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.