Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. С.Бандери

city-adm.lviv.ua

Понеділок, 18 жовтня 2021, 15:57

Садовий обіцяє львів'янам гроші за цілодобовий ремонт вулиці Бандери

вул. С.Бандери

З 18 жовтня перехрестя Бандери-Городоцька ремонтуватимуть цілодобово, а мешканцям прилеглих будинків виплатять грошову компенсацію.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У місті з 18 жовтня ремонт перехрестя вул. С. Бандери – вул. Городоцька проводитимуть цілодобово.

"Це рішення ми прийняли на комісії ТЕБ і НС. Важливо, щоб це перехрестя якнайшвидше запрацювало. Напевно, у багатьох є питання щодо компенсаторного механізму. Часто питають, чому дороги не ремонтують вночі? Все тому, що вночі люди відпочивають, і коли шум, то телефонують у поліцію.

Однак, на цьому перехресті ми хочемо напрацювати тестову модель проведення ремонту вночі. Районна адміністрація і профільний департамент мають дослідити, скільки мешканців матимуть залежність від цього шуму, і ми будемо компенсувати незручність "живими" грошима" – заявив Андрій Садовий.

За його словами, орієнтовно через тиждень у міськраді остаточно визначаться із сумою компенсації.

"Від сьогодні і до повного завершення ремонту роботи на цьому перехресті припиняти не будуть. 24 години на добу триватиме ремонт, адже затримки – це великі втрати. Тому, буде грошова компенсація і, можливо, ми вийдемо на формат, який зможемо застосовувати на інших дорогах, які ремонтуються" – додав Садовий.

Нагадаємо, раніше у мерії заявляли, що розроблять механізм компенсації потенційної шкоди для мешканців сусідніх будинків до 10 листопада та розглянуть на засіданні виконавчого комітету.

У зв’язку з реконструкцією вул. Бандери, для руху транспорту на місяць закрили перехрестя з вул. Городоцькою на ділянці від вул. Тобілевича до пл. Кропивницького. На час робіт транспорт оминає закриту ділянку в напрямку до центру міста по вул. Тобілевича – вул. Федьковича, а в напрямку до Залізничного вокзалу – по вул. Короткій.

Додамо, ремонт вул. Степана Бандери стартував наприкінці вересня 2020 року. Довжина ділянки вулиці, яку ремонтують, – 1 км 50 м, її поетапно перекриватимуть її для руху транспорту. Виконує роботи ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл" на замовлення ЛКП "Львівавтодор". Загальна вартість реконструкції – 209,5 млн грн. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.