Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. Степана Бандери

Понеділок, 18 жовтня 2021, 10:34

Львів'янам обіцяють компенсацію за цілодобовий ремонт перехрестя Бандери – Городоцька

вул. Степана Бандери

Міськрада вирішила проводити ремонт перехрестя Бандери – Городоцька цілодобово, а мешканцям прилеглих будинків запропонувати компенсацію.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У п'ятницю, 15 жовня, міська комісія з надзвичайних ситуацій вирішила проводити роботи із влаштування трамвайної інфраструктури на ділянці вул. Городоцької, на перехресті Бандери – Городоцька, цілодобово, щоб зменшити їх тривалість, а для мешканців прилеглих до ремонту будинків запропонувати механізм компенсації за потенційні незручності.

За словами заступниці мера Львова з питань житлово-комунального господарства Ірини Маруняк, рішення про цілодобову роботу дозволить максимально оперативно завершити ремонт та відкрити перехрестя для проїзду транспорту швидше, аніж планувалось.

У мерії розроблять механізм компенсації потенційної шкоди для мешканців сусідніх будинків, що може виникнути внаслідок проведення робіт. Його повинні напрацювати до 10 листопада та розглянути на засіданні виконавчого комітету.

Нагадаємо, у зв’язку з реконструкцією вул. Бандери, для руху транспорту на місяць закрили перехрестя з вул. Городоцькою на ділянці від вул. Тобілевича до пл. Кропивницького. На час робіт транспорт оминає закриту ділянку в напрямку до центру міста по вул. Тобілевича – вул. Федьковича, а в напрямку до Залізничного вокзалу – по вул. Короткій.

Додамо, ремонт вул. Степана Бандери стартував наприкінці вересня 2020 року. Довжина ділянки вулиці, яку ремонтують, – 1 км 50 м, її поетапно перекриватимуть її для руху транспорту. Виконує роботи ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл" на замовлення ЛКП "Львівавтодор". Загальна вартість реконструкції – 209,5 млн грн. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.