Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. С.Бандери

Середа, 13 жовтня 2021, 11:23

У Львові через ремонт вулиці Степана Бандери змінили схему руху маршруток та трамваїв

вул. С.Бандери

Для транспорту перекрили перехрестя з вул. Городоцькою на ділянці від вул. Тобілевича до пл. Кропивницького.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 13 жовтня, з 23:00 год і впродовж місяця через реконструкцію вул. Бандери для транспорту перекриють перехрестя з вул. Городоцькою на ділянці від вул. Тобілевича до пл. Кропивницького.

На час робіт транспорт оминатиме закриту ділянку в напрямку до центру міста по вул. Тобілевича – вул. Федьковича, а в напрямку до Залізничного вокзалу – по вул. Короткій.

До завершення ремонтних робіт трамваї №1, №4, №6 курсуватимуть до церкви св.Анни та у зворотних напрямах.

Натомість автобусні маршрути № 6А, 7, 15, 20, 25, 29, 31, 34, 41, 43, 51, 52 та експрес-маршрут "Аеропорт – церква св. Анни" у напрямі до центру міста курсуватимуть по вул. Городоцька – вул. Тобілевича – вул. Федьковича – вул. Шептицького – пл. Кропивницького – вул. Городоцька – і далі за маршрутом. У напрямі до Залізничного вокзалу маршрутки тимчасово здійснюватимуть об’їзд вул. Городоцької по вул. Короткій – і далі за маршрутом.

Автобуси на експрес-маршруті "Аеропорт – церква св. Анни" курсуватимуть з 6:30 год. до 23:00 год. з інтервалом 30 хвивин, тут, а також на  та трамваях №1, №4 та №6, діятиме пересадковий квиток.

"Автобусний квиток, придбаний у водія автобуса, матиме спеціальну позначку та буде дійсний, за умови компастування, у трамвайних маршрутах №1, 4 та 6. Відповідно, з трамвайним квитком можна буде пересісти у шатл-бас, не оплачуючи додатково. При посадці у автобус водії вилучатимуть такі трамвайні квитки. Пасажирам, які мають картки на проїзд в електротранспорті, достатньо буде пред’явити їх водію автобуса" – пояснив  начальник управління транспорту Львівської міськради Орест Олеськів.

Нагадаємо, ремонт вул. Степана Бандери стартував наприкінці вересня 2020 року. Довжина ділянки вулиці, яку ремонтують, – 1 км 50 м, її поетапно перекриватимуть її для руху транспорту. Виконує роботи ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл" на замовлення ЛКП "Львівавтодор". Загальна вартість реконструкції – 209,5 млн грн. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.