Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівводоканал

Понеділок, 2 жовтня 2023, 12:01

Комунальне підприємство Львова витратить понад п'ять мільйонів гривень на авто-паливозаправник

Львівводоканал

Львівводоканал замовив за 5,5 мільйона гривень автомобіль-паливозаправник.

Львівське міське комунальне підприємство "Львівводоканал" оголосило тендер у системі ProZorro на придбання автомобіля-паливозаправника, який переможець тендеру має поставити до 31 грудня 2023 року.

Аукціон стартує сьогодні, 2 жовтня, а очікувана вартість послуг становить 5 500 000 грн.

Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру має поставити "Львівводоканалу" один автомобіль паливозаправник AVTR-GS08 на шасі Iveco ML 150E25WS-E5  або еквівалент не раніше 2023 року випуску.

Авто призначене для транспортування автомобільного бензину, дизельного пального та короткострокового зберігання пального, зливу у підземні та наземні резервуари, проведення заправки автомобільної та іншої техніки.

 

 

У вартість товару повинні бути включені: доставлення товару, введення в експлуатацію та інструктаж щодо правил експлуатації техніки для персоналу "Львівводоканалу".

Додамо, у червні цього року "Львівводоканал" замовив за 99 тисяч гривень десять мобільних телефонів зі сканером обличчя та сканером відбитків пальців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.