Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівводоканал

Четвер, 8 червня 2023, 16:12

Львівводоканал хоче 10 мобілок зі сканером обличчя для сканування гарячої води на Сихові

Львівводоканал

Львівводоканал замовив за 99 тисяч гривень десять мобільних телефонів зі сканером обличчя та сканером відбитків пальців.

Львівське міське комунальне підприємство "Львівводоканал" оголосило тендер у системі ProZorro на придбання мобільних телефонів, які переможець тендеру має поставити до 31 грудня 2023 року.

Аукціон стартує 9 червня, а очікувана вартість послуг становить 99 000 грн.

Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру має поставити "Львівводоканалу" 10 мобільних телефонів

Телефони повинні мати такі характеристики: кількість SIM-карт – 2; обсяг оперативної пам’яті не менше 4 ГБ та обсяг вбудованої пам’яті не менше 128 ГБ; основна камера – роздільна здатність не менше 48 мп + 2 мп + 2 мп; запис відеo – Full HD; фронтальна камера – роздільна здатність не менше 16 мп; операційна система – Android 11; сканер обличчя та підекранний сканер відбитків пальців; основний колір – чорний.

Телефони повинні бути новими. Не приймаються до розгляду пропозиції учасників на товар, виготовлений у РФ чи Білорусі, або ж чи ввезені з території цих країн.

Додамо, у грудні 2022 року "Львівводоканал" замовив за 20 млн грн 38 дизель-генераторних станцій у компанії з Житомирщини, а на початку квітня цього року вирішив придбати за 218 тис. грн 700 м² бруківки у ТзОВ "Пласт-Інвест".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.