Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Прес-реліз,   Вівторок, 3 жовтня 2023, 13:10

У Львові збиратимуть кошти на бойові дрони

Львів

У Львові встановлять чотири рекорди зі стрітліфтингу в Книгу рекордів Гіннеса.

Про це повідомили організатори – Благодійний фонд "Лабораторія добрих справ".

Благодійний фонд "Лабораторія добрих справ", у рамках проєкту "Щоб було Завтра", долучився до благодійного заходу зі збору коштів на купівлю бойових дронів для підрозділу аеророзвідки та ударних сил БПЛА Drone SOF.

У рамках цього проєкту 8 жовтня у спортивно-розважальному центрі "Леоленд" спортсмен Василь Піта встановлюватиме чотири рекорди зі стрітліфтингу в Книгу рекордів Гіннеса.

"Запрошуємо всіх небайдужих для допомоги нашим захисникам. Просимо долучитись до цієї події як особисто, щоб підтримати нашого рекордсмена на шоу, так і донатами на спільну справу заради перемоги" – йдеться у повідомленні організаторів.

Подія відбудеться 8 жовтня о 16:00 у спортивно-розважальному центрі "Леоленд", Львів, вулиця Мельника, 18. Початок реєстрації з 15:00 год.

"Щиро віримо в нашу Перемогу, щиро надіємось на добрих людей, добра ніколи не може бути забагато: чим більше ми зможемо зібрати коштів – тим більше докладемось до спільної справи – нашої Перемоги! Все буде Україна! Перемога вже скоро!" – наголошують організатори.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.