Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Екологія

nter.net.ua

Четвер, 7 березня 2013, 15:47

Кількість природоохоронних заходів на Львівщині у 2013 році зменшилась вдвічі порівняно з минулим роком

У проекті Плану природоохоронних заходів, що фінансуються з обласного цільового фонду охорони навколишнього природного середовища, передбачений всього 71 захід на 2013 рік тоді, як минулого року їх кількість складала 126.

Про це сьогодні, 7 березня, під час засідання постійної комісії Львівської облради з питань екології, природних ресурсів та рекреації повідомив директор департаменту економічного розвитку інвестицій, торгівлі та промисловості Львівської ОДА Денис Шмигаль, інформує кореспондент Варіантів

Зокрема, близько 300 тис. грн. передбачені на заходи з розробки систем водовідведення, 800 тис. грні – розробку проектно-кошторисної документації для рекультивації земель біля роздільської "Сірки", 12 млн. грн. – на кількарічну програму з реформування ЖКГ, 1 млн. грн. – на програму поводження з твердими побутовими відходами.

Окрім цього, 1 млн. 289 тис. грн. з бюджету області планується витратити на поліпшення стану басейнів річок, 1 млн. 177 тис. грн. – на формування регіональної екологічної мережі та 851 тис. грн. – різноманітні навчальні заходи. 

За підсумками розгляду плану заходів, програма розвитку та реконструкції централізованих систем водовідведення у Львівській області на 2013-2020 роки була вилучена з переліку, позаяк дублює аналогічну програму Державного управління охорони навколишнього природного середовища у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.