Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

знеструмлення

Вівторок, 17 жовтня 2023, 14:52

На Львівщині без попередження застосовуватимуть графіки вимкнень електроенергії

знеструмлення

"Львівобленерго" без попередження вимикатиме світло у разі перевищення лімітів використання електроенергії.

Про це повідомляє Червоноградська міська рада на своїй сторінці у Фейсбуці.

Станом на сьогодні "Львівобленерго" розробило та затвердило графіки відключень електроенергії, які без попередження застосовуватимуть на Львівщині у випадку перевищення лімітів споживання області.

"Для області є доведені ліміти електроенергії і зараз вже керівник "Львівобленерго" подав інформацію про те, що суттєво збільшилось споживання на цей період, коли похолодало.

Ці графіки будуть застосовуватися без попереджень у разі використання ліміту області" – наголосив перший заступник міського голови Червонограда Дмитра Балка.

Він додав, що ознайомитися з графіками вимкнень можна лише за допомогою "Особистого кабінету" "Львівобленерго", натомість на сайті цю інформацію не оприлюднюватимуть.

 

Нагадаємо, з 2 грудня 2022 року й до середини лютого 2023 року, через масовані ракетні удари РФ по об'єктах інфраструктури в Україні, на території Львівської області впровадили графік подачі електроенергії, який передбачав подачу світла лише 8 годин на добу.

Наразі у "Львівобленерго" розробили новий графік відключень електроенергії й з серпня цього року розпочали інформувати про це мешканців Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.