Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львів

Середа, 18 жовтня 2023, 13:04

На Львівщині найближчим часом не планують вимикати електроенергію – Львівобленерго

Львів

У Львівобленерго заявили, що наразі немає передумов для впровадження графіків відключень на Львівщині.

Про це повідомила пресслужба "Львівобленерго". 

Станом на сьогодні "Львівобленерго" не отримувало вказівки від НЕК "Укренерго" про впровадження графіки відключень електроенергії на території Львівщини.

"Графіки відключень вводять виключно за вказівкою диспетчера НЕК "Укренерго" і на сьогодні немає розпоряджень від НЕК "Укренерго" про впровадження графіків у дію та проведення відключень у Львові та області.

17 жовтня НЕК "Укренерго" офіційно заявило, що не планує жодних обмежень споживання найближчим часом, якщо не будуть відновлені російські атаки на енергосистему" – наголосили в "Львівобленерго".

У компанії пояснили, що дізнатись свою групу погодинних, а також аварійних та спеціальних аварійних відключень можна:

- на сайті "Львівобленерго" у розділі "Чому немає світла", попередньо заповнивши всі дані форми та вказавши населений пункт та повну адресу;

- з допомогою чат-боту "Львівобленерго" для побутових клієнтів у Viber або Telegram;

- з допомогою чат-боту "Львівобленерго Бізнес" для юридичних клієнтів у Viber або Telegram.

Нагадаємо, 17 жовтня у Червоноградській міськраді заявили, що у "Львівобленерго" розробили та затвердили графіки відключень електроенергії, які без попередження застосовуватимуть на Львівщині у випадку перевищення лімітів споживання області.

Додамо, з 2 грудня 2022 року й до середини лютого 2023 року, через масовані ракетні удари РФ по об'єктах інфраструктури в Україні, на території Львівської області впровадили графік подачі електроенергії, який передбачав подачу світла лише 8 годин на добу.

Наразі у "Львівобленерго" розробили новий графік відключень електроенергії й з серпня цього року розпочали інформувати про це мешканців Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.