Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Верещук

Фб Верещук

Понеділок, 23 жовтня 2023, 13:19

Равчанка Верещук не хоче більше жодних асоціацій з відьмами

Ірина Верещук

Ірина Верещук заперечила свою причетність до секти "АллатРа".

Про це повідомила міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук на своїй сторінці у Фейсбуці.

Ірина Верещук офіційно заперечила свою причетність до релігійної секти "АллатРа" та закликала ЗМІ не поширювати неправдивої інформації про неї.

"Бачу, що вже другий тиждень триває інформаційна кампанія по прив'язці мене до однієї з сект. Нещодавно одне з наче поважних ЗМІ офіційно звернулось до мене з проханням прокоментувати: чи належу я до секти та, чи поділяю я її ідеологію. Письмова відповідь була, що я не була і не є членом секти й геть не поділяю її ідеологію" – заявила Верещук.

Вона додала, що, попри офіційну відповідь, ЗМІ написало про її належність до секти.

"Напевно, моя відповідь для цього ЗМІ не прозвучала переконливо, та, напевно, це ЗМІ краще знає про мою релігійну приналежність.

Звертаюсь до редакторів ЗМІ, яким пропонують за гроші розмістити вигадки про мене... не принижуйте себе і ваших читачів окультними текстами. Бо так невдовзі почнете писати про відьом, чаклунів та чарівні кільця" – наголосила Ірина Верещук.

Зазначимо, секта "АллатРа"була заснована у 2011 році в Україні. Відома тим, що пропагує псевдонауку і теорії змови, має проросійську позицію.

Додамо, у листопаді 2021 року Верховна Рада призначила львівську нардепку Ірину Верещук новою міністеркою з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Ірина Верещук пройшла до Верховної Ради на виборах у 2019 році від партії Слуга народу під номером 29. У 2010-2015 роках вона була мерчинею Рава-Руської, а з вересня 2017 року – доцентка кафедри політології Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова, викладає в Інституті екології економіки і права, а також очолює ГО "Міжнародний центр балтійсько-чорноморських досліджень та консенсусних практик. Центр політичного діалогу".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.