Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

пункт пропуску

Вівторок, 21 листопада 2023, 15:05

Словацькі перевізники слідом за поляками почали блокувати рух українських вантажівок

пункт пропуску

Словацькі перевізники заблокували рух вантажівок через пункт пропуску Вишнє-Нємецке на кордоні з Україною.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон на своїй сторінці у Facebook.

На території Словаччини перевізники розпочали блокувати рух вантажівок через пункт пропуску "Вишнє-Нємецке"

"За інформацією, що надійшла від Прикордонної поліції Словацької Республіки, сьогодні з 13:30 розпочалося блокування руху для вантажного автотранспорту, що рухається на напрямку словацького пункту пропуску "Вишнє Нємецке", суміжному з українським пунктом пропуску "Ужгород" – йдеться у повідомленні.

Його ініціювала і проводить Спілка перевізників Словаччини. Про терміни блокування не повідомляється, хоча не виключається, що такі дії словацьких перевізників можуть бути довготривалими.

Наразі на території Словаччини перед пунктом пропуску "Вишнє Нємецке" в напрямку України перебуває близько 300 вантажних транспортних засобів. Водночас пропуск легкового автомобільного транспорту та автобусів здійснюється в штатному режимі.

Нагадаємо, 6 листопада, польські перевізники розпочали акцію з перекриття пунктів пропуску на кордоні з Україною. А наприкінці жовтня вони погрожували перекрити всі пункти пропуску з українською стороною до кінця року. 

Вчора, поляки почали блокувати рух вантажівок з пальним та гуманітарною допомогою.
Сьогодні, польські фермери заявили, що хочуть провести триденну акцію протесту у пункті пропуску "Шегині – Медика".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.