Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

продаж алкоголю

Четвер, 23 листопада 2023, 10:27

У Львові розпочнуть перевірку алкомаркетів

продаж алкоголю

У Львові планують перевірити роботу алкомаркетів на порушення норм законодавства, зокрема, що стосуються правил торгівлі алкоголем.

Про це повідомила пресслужба політичної партії "Варта".

На прохання керівника фракції "Варта" Юрія Мартинюка на апаратній нараді цю проблему підняв заступник міського голови Андрій Москаленко.

За його словами, у Львові працюють алкомаркети, які порушують норми законодавства, зокрема, що стосуються правил торгівлі алкоголем. А саме, продають алкоголь після 22:00, у комендантську годину або ж взагалі цілодобово.

"Недобросовісні підприємці свідомо обирають локації для відкриття нових магазинів, де є велике скупчення людей, зокрема, військовослужбовців. Це породжує велику кількість проблем для мешканців сусідніх будинків, і, найголовніше, спрямовано на дискредитацію військових, на яких фактично скеровано діяльність магазинів" – зауважив Юрій Мартинюк.
 
У відповідь Андрій Москаленко пообіцяв вижити всіх необхідних заходів.

Нагадаємо, з 20 квітня минулого року у Львові на деякий час заборонили продавати алкогольні напої з 21:00 год до 12:00 год, а вже в травні на Львівщині послабили обмеження щодо продажу алкоголю.

Додамо, з березня 2022 року через введення воєнного стану у Львові на місяць повністю заборонили продаж алкоголю. Тоді Варіанти дослідили особливості продажу алкоголю у Львові та на Львівщині у статті "Сухий бюджет Львова".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.