Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Фб А.Садового

П'ятниця, 21 квітня 2023, 10:12

Кінозірка Садового заборонила у Львові алкоголь з 21:00 до 12:00

Андрій Садовий

У місті заборонили продавати алкогольні напої з 21:00 год до 12:00 год.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №119 від 19 квітня 2023 року.

Андрій Садовий підписав розпорядження, яким з 20 квітня цього року заборонив продавати на території Львівської ОТГ алкогольні напої з 21:00 год до 12:00 год.

"Заборонити з 20 квітня 2023 року і до закінчення терміну, на який було введено воєнний стан, продаж пива (крім безалкогольного), алкогольних та слабоалкогольних напоїв закладам торгівлі та громадського харчування усіх форм власності на території Львівської МТГ з 21.00 год до 12.00 год" – йдеться у розпорядженні.

Крім цього, Садовий посилив відповідальність за недотримання вимог з продажу алкоголю для порушників, яких відтепер залучатимуть до громадських робіт.

Також на час дії воєнного стану заборонено продавати будь-які алкогольні напої військовослужбовцям Збройних Сил України, Нацгвардії України та іншим військовим формування й правоохоронцям.

Нагадаємо, з березня 2022 року через введення воєнного стану у Львові на місяць повністю заборонили продаж алкоголю. Тоді Варіанти дослідили особливості продажу алкоголю у Львові та на Львівщині у статті "Сухий бюджет Львова".

Додамо, 24 лютого 2022 року Росія розпочала повномасштабну війну проти України, тоді ж в Україні ввели воєнний стан, який продовжили до 20 травня 2023 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.