Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Фб Цимбалюка

Прес-реліз,   Четвер, 23 листопада 2023, 12:20

Цимбалюк: Демобілізовані військовослужбовці матимуть право на 60 днів оплачуваної відпустки

Михайло Цимбалюк

Цього тижня у Верховній Раді були ухвалені ключові законопроєкти, спрямовані на соціальний захист військовослужбовців та їхніх сімей.

Про це повідомив під час брифінгу народний депутат України фракції ВО Батьківщина Михайло Цимбалюк, передає Westnews.info.

Згідно з законопроєктом № 8313, співавтором якого є Михайло Цимбалюк, відтепер всі демобілізовані військовослужбовці, включаючи інші військові формування, матимуть право на 60 днів оплачуваної відпустки.

"У проголосованому у другому читанні законопроєкті йдеться, що військовослужбовці, звільнені у зв’язку з демобілізацією із військової служби за призовом під час мобілізації, на особливий період, військової служби за призовом осіб з-поміж резервістів в особливий період, забезпечуються відпочинком тривалістю 60 робочих днів з виплатою двомісячного грошового забезпечення впродовж мобілізаційного періоду коштом Держаного бюджету України" – наголосив Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.