Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабнда

dpsu.gov.ua

Понеділок, 27 листопада 2023, 12:58

У Краківці жінка на Мерседесі хотіла перевезти в Україну контрабанду гаджетів

контрабнда

Вона заховала під багажним відділенням авто ноутбуки, навушники, планшети, ігрові приставки, квадрокоптери, мобільні телефони та відеокарти. 

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України – Західний кордон на своїй сторінці у Facebook.

Прикордонники спільно з митниками у пункті пропуску "Краківець" викрили жительку Вінниччини, яка намагалася перемістити через кордон партію незадекларованих гаджетів.

"Легковик "Мерседес" прямував на в’їзд із Польщі учора вдень. Під час заїзду на територію пункту пропуску водійка обрала смугу руху "зелений коридор", чим засвідчила про відсутність товарів для обов’язкового декларування. Виходячи з аналізу та оцінки ризиків автомобіль скерували для додаткової перевірки" – йдеться у повідомленні.

Під час огляду виявили понад 80 одиниць незадекларованих гаджетів. У багажному відділенні та сумках 53-річна жінка намагалася перевезти 

За цим фактом працівники митниці склали протокол. Товар, вартість якого встановлюється, вилучено.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.