Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

пункті пропуску

dpsu.gov.ua

Понеділок, 4 грудня 2023, 14:10

За 12 годин роботи у пункті пропуску Угринів-Долгобичув кордон перетнули 50 вантажівок

пункті пропуску

Заїзд вантажівок у пункт пропуску здійснюється в порядку загальної черги.  

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України – Західний кордон на своїй сторінці у Facebook.

Станом на 13:00 годину, 4 грудня, в пункті пропуску "Угринів" на виїзд з України прикордонники оформили 50 великовагових транспортних засобів загальною дозволеною масою понад 7,5 тонн.

Нагадаємо, що пропуск порожніх вантажівок розпочався о 1-й годині ночі 4 грудня 2023 року (00.00 за Варшавським часом).

Заїзд вантажівок у пункт пропуску здійснюється в порядку загальної черги.

Нагадаємо, від сьогодні, 4 грудня, пункт пропуску "Угринів – Долгобичув" відкрили для проїзду вантажівок на виїзд з України.

Додамо, 6 листопада, польські перевізники розпочали акцію з перекриття пунктів пропуску на кордоні з Україною, а з 23 листопада повністю перекрили рух для вантажівок через пункт пропуску "Шегині".

Уряд Польщі звернувся до України з пропозиціями щодо розблокування кордону, а вчора українські водії вантажівок розпочали свою акцію протесту у польських прикордонних містах.

Нагадаємо, що Відкриття «Угриніва» є першим пунктом з переліку заходів, які реалізовуються для розблокування кордону, зменшення черг та збільшення пропускної спроможності українсько-польського кордону за домовленістю Міністерства відновлення України та Міністерства інфраструктури Польщі

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.