Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Громадський транспорт

Четвер, 14 грудня 2023, 11:36

У Львові виникла проблема з водіями громадського транспорту через мобілізацію

Громадський транспорт

Мер міста доручив підготувати план кадрового підсилення водіїв та комунальників на 2024 рік.

Сьогодні, 14 грудня, під час засідання сесії Львівської міської ради, депутатка від фракції "Європейська солідарність" Тетяна Шевченко озвучила протокольне доручення до ЛКП "Львівектротранс" та ЛК "АТП-1". 

За її словами, сьогодні вранці на одному із трамвайних маршрутів сталися затримки руху електротранспорту, через те, що одного із водіїв викликали у військомат. 

"Прошу отримати відповідь від  ЛКП "Львівектротранс" та ЛК "АТП-1" скільки їхніх водіїв мають бронь та який відсоток їхніх працівників мобілізували у ЗСУ. І що роблять вони і Львівська міськрада для того, щоб транспорт працював, тому що це є критична інфраструктура. Це питання має вирішувати щоденно в режимі нон-стоп, для того, щоб всі працівники, які добираються громадським транспортом могли вчасно добратися туди, куди їм потрібно" – заявила Тетяна Шевченко.

Міський голова Львова Андрій Садовий відреагував на це звернення та наказав управлінню персоналом спільно з Департаментом мобільності підготувати план бачення на 2024 рік стосовно можливості кадрового підсилення та заміщення і навчання працівників по напрямку електротранспорту та АТП-1.

"Плюс, те саме, Тимчишин, стосується працівників по всіх наших комунальних підприємствах міста Львова. Ситуація дійсно є складна, і з точки зору технічного забезпечення ми можемо якось перекривати можливостями іншої техніки. Але якщо говорити про людський потенціал – це питання складне" – заявив Андрій Садовий. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.