Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

готель

візуалізація

П'ятниця, 15 грудня 2023, 10:54

Віллу 20 століття в історичній частині Львова перероблять під міні-готель

готель

На вулиці Шевченка, 31 дозволили відреставрувати пам'ятку архітектури місцевого значення та переоблаштувати її під міні-готель.  

Про це повідомив начальник управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради Антон Коломєйцев під час засідання виконавчого комітету.

Сьогодні, 15 грудня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міськради обговорювали містобудівні умови та обмеження, які видав головний архітектор міста.

 

 
Згідно рішення, у Львові на вулиці Шевченка, 31 дозволили відреставрувати пам'ятку архітектури місцевого значення віллу XX століття, та переоблаштувати її під міні-готель.  

"Тут розроблено професійний реставраційний проект. Ми окремо в наказі наголошуємо на тому, що це в межах історичного ареалу міста. Власне, такий проект необхідно погоджувати з комітетом ЮНЕСКО, тому ми це треба погоджувати належним чином, оскільки йдеться, наприклад, про облаштування ліфта поруч з пам'яткою" – пояснив Антон Коломєйцев.

Містобудівні умови на реконструкцію затвердили  ТзОВ "Трикотажна фабрика "Промінь". За даними аналітичної системи Youcontrol ТзОВ "Трикотажна фабрика "Промінь" створена більше 20 років тому та займається виробництвом спіднього одягу. Бенефіціарним власником є мешканець Ужгорода Миколай Михайличенко. А засновниками підприємства є ТОВ "Тіс", яке також належить Миколаю Михайличенко та приватне акціонерне товариство "Трикотажна фірма "Промінь" 97% акцій якого належать Миколаю Михайличенко.
 
Нагадаємо, у 2020 році ТзОВ "Трикотажна фабрика "Промінь" отримала дозвіл на будівництво 12-поверхового житлового комплексу на вул. Т. Шевченка, 31 з об’єктами ділового, культурного, обслуговуючого, комерційного призначення та апартаментами.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.