Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

лісова ділянка

Четвер, 21 грудня 2023, 14:02

Приватна фірма отримала частину земель Львівського лісгоспу для рекреації

лісова ділянка

Львівська ОВА надала приватній фірмі в оренду на 15 років лісову ділянку на території Львівського лісгоспу для рекреаційних цілей.

Про це йдеться у розпорядженні начальника Львівської ОВА Максима Козицького № 1193/0/5-23ВА від 8 грудня 2023 року.

ПП "Торговий дім "Орбіта" отримає в оренду терміном на 15 років лісову ділянку площею 6,91 га, що входить до ДП "Львівський лісгосп", для рекреаційних та культурно-оздоровчих цілей.

"Виділити ПП "Торговий дім "Орбіта" у довгострокове тимчасове платне користування лісову ділянку площею 6,91 га, розташовану в кварталі 43, частина виділів 2, 3, 5, 7-10, що перебуває у постійному користуванні ДП "Львівський лісгосп", для рекреаційних цілей та культурно-оздоровчих цілей, терміном на 15 років" – йдеться у розпорядженні.

У документі зазначено, що ДП "Львівський лісгосп" має забезпечити укладення договору на користування лісами з цією фірмою, а також обумовити можливість його дострокового розірвання у разі невиконання впродовж трьох років бізнес-плану.

Також ПП "Торговий дім "Орбіта" має дотримуватися норм і вимог щодо використання корисних властивостей лісів.

За даними аналітичної системи YouControl, ПП "Торговий дім "Орбіта" зареєстроване з 2013 року у селі Ставчани Львівського району, займається неспеціалізованою гуртовою торгівлею, діяльністю готелів і подібних засобів тимчасового розміщування. Фірма належить мешканці Ставчан Любові Денис, що є засновницею низки підприємств Львівщини: ТОВ "Зелені сади",  ТОВ "Кволіті компас", ТОВ "Оліяр-Захід", ТДВ "База спецтехніки".

Додамо, у жовтні цього року Львівська ОВА виділила фірмі екснардепа Ігоря Кривецького в оренду на 49 років лісову ділянку на території Перемишлянського "Галсільлісу".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.