Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

судова справа

Четвер, 28 грудня 2023, 10:14

У Львові директор підприємства через махінації ухилився від сплати понад 100 мільйонів гривень податків

судова справа

Протягом двох років директор вносив до податкових декларацій неправдиві відомості щодо розміру доходу. 

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної прокуратури.

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури директору товариства повідомлено про підозру у пособництві в умисному ухиленні від сплати податків в особливо великих розмірах.

За даними слідства, підозрюваний налагодив схему ухилення від сплати податків очолюваного ним підприємства, яке здійснювало діяльність у сфері надання фінансових послуг.

"У період 2021-2022 років директор товариства, яке перебувало на спрощеній системі оподаткування, вносив до податкових декларацій неправдиві відомості щодо розміру доходу. Відтак, сума реально отриманих підприємством доходів становила понад 350 млн грн, у той час як задекларовано було всього лиш 8,5 млн грн" – йдеться у повідомленні.

Таким чином підозрюваний ухилився від сплати до бюджету податків на загальну суму понад 104 млн грн.За клопотанням прокурора, на майно фігуранта накладено арешт.

Слідчі дії тривають, встановлюються всі причетні до вчинення злочину особи. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.