Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

перевізник

loda.gov.ua

Середа, 10 січня 2024, 11:11

Перевізника, який обслуговує автобусні маршрути Львівщини оштрафували за 9 порушень

перевізник

Перевізник обслуговує автобусні маршрути Львівського та Червоноградського районів.  

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної військової адміністрації.

Напередодні перевірили дотримання вимог автотранспортного законодавства під час випуску автобусів на лінію. За результатами рейду склали 9 постанов за порушення автотранспортного законодавства перевізником ТзОВ "Авто-Лайн".

Підприємству зазначили, що водії автотранспортних підприємств зобов’язані проходити щоденний огляд лікаря перед виїздом з підприємства. Автобус повинен перевіряти механік перед виїздом та робить відповідний запис у журналі.

"Окрім дотримання транспортного законодавства наші працівники наголосили перевізнику ТзОВ "Авто-Лайн" про важливість забезпечити постійну та безперебійну роботу автоматизованої системи оплати проїзду», – зазначає директор департаменту дорожнього господарства Львівської ОВА Орест Шуліковський.

У разі виявлення порушень, пасажири можуть поскаржитися на номер "Гарячої лінії області" – 112, або на номер "Урядової гарячої лінії" -1545.

Повідомляємо, що такі рейдової перевірки на Львівщині проводять систематично.

Нагадаємо, львівські патрульні затримали водія міжміської маршрутки в наркотичному стані. 33-річний чоловік пред'явив посвідчення, яке в інформаційних базах рахувалося, як загублене ним ще у 2017 році.

Пізніше, перевізника, в якого водій під наркотиками перевозив пасажирів, оштрафували ще за 13 порушень маршрутка. В результаті перевірки патрульні виявили порушення за несправні маршрутні автобуси та їхній протермінований техогляд.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.