Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Маруняк

city-adm.lviv.ua

Середа, 10 січня 2024, 12:19

Маруняк стала радницею Садового

Ірина Маруняк

Ірину Маруняк призначили радницею міського голови Львова Андрія Садового.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Фейсбуці.

Ірину Маруняк, яка з 2019 року була заступницею міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства, призначили радницею міського голови Львова Андрія Садового.

Вона переходить на нову посаду з 11 січня цього року.

"33 роки бездоганного служіння Львову. Ірина Маруняк має унікальний талант поєднувати любов до людей і вимогливість до себе та підлеглих. Вона пройшла шлях від працівника юридичного відділу до заступниці з питань ЖКГ.

Вже від завтра пані Ірина стане моєю радницею" – заявив Садовий.

Нагадаємо, з червня 2019 року Ірина Маруняк була заступницею міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства. У травні 2017 року її призначили директором департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради, яке вона й очолювала до цього.

Ірина Маруняк за освітою юрист, закінчила ЛНУ ім. І. Франка, а у 2006 році працювала головою Галицької районної адміністрації. З 2013 року до 2017 року перебувала на посаді голови Сихівської районної адміністрації.

У 2022 році Маруняк задекларувала мільйон гривень доходу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.